Kurucu Mesajı

Öğrencilerimizin tüm eğitim programlarının içerisinde fiilen yer alarak, görev ve sorumluluğunun bilincinde, yüksek özgüven sahibi mutlu bireyler olmasını hedefliyoruz.

Milli ve evrensel değerleri kucaklayan, ülkemizin yüzünü aydınlık ufuklara çeviren başarılı nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.

Saygılarımla.

Abdullah AYDOĞMUŞ

Okulumuz 1999’dan bu yana Osmaniye’nin sembol eğitim kurumlarından biri olarak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.Okulumuzun akademik başarıları bir gelenek haline gelerek, bu başarılara her yıl yenisi eklenmekte ve eğitim anlayışımızda bizleri teşvik etmektedir.

Okulumuz , sevgi ve saygıya dayalı eğitim anlayışımızla, vizyon sahibi yöneticilerimizle, akademik ve pedagojik anlamda kendilerini iyi yetiştirmiş öğretmenlerimizle eğitim öğretim faliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Velilerimizle yaptığımız eşgüdümlü çalışmalar da öğrencilerimizin hazırbulunuşluluk düzeylerini artırmaktadır.

Okulumuz başarıları çok yönlü bir emekle ortaya çıkmaktadır. Değerler Eğitimi sistemimiz, sosyal projelerimiz, kültürel ve sportif etkinliklerimiz, okuma faliyetlerimiz yıl boyunca devam etmekte ve bütün öğrencilerimiz bu programlarımızdan yararlanmaktadır.